Ha mirë

Sous Chef

	 	 

Përshkrimi i punës

Përgjegjësitë për të mësuar dhe performuar detyrat në vijim

 • Të përgatis ushqimet në bazë të recetave të paracaktuara
 • Të siguroj që stafi i kuzhinës mirëmban cilësine e prodhimit
 • Të siguroj që stafi i kuzhinës përcjell recetat me saktësi në bazë të standardeve të paracaktuara
 • Të menaxhojë dhe monitoroj cilësinë e gatimit në kuzhinë
 • Të menaxhojë dhe monitoroj cilësinë e furnizimit të kuzhinës
 • Të menaxhojë operacionet në kuzhinë në baza ditore me standard të lartë
 • Identifikimin e nevojave të kuzhines dhe zbatimin e tyre
 • Të sigurojë produktivitetin e stafit te kuzhines dhe cilësinë e punës
 • Të mirëmbajë standardin e pastërtisë ne kuzhine
 • Të ketë njohuri dhe të participojë në të gjitha shërbimet, produktet dhe programet e Hamirë dhe Transformohut.
 • Të ofroj çdo anëtarë dhe klient potencial të Hamirë dhe Transformohut me nivelin më të lartë të shërbimit ndaj klientit.
 • Të u përgjigjet pyetjeve të klienteve në mënyren më të mirë të mundshme
 • Të i drejtojë klientat në adresën e saktë për të marrë shërbimin apo adresuar brengën/kërkesën e tyre
 • Si dhe detyra të tjera të përcaktuara nga menaxhmenti i eperm
 • Të shpjegojë dhe prezantojë menynë për klientë

Kualifikimet

 • të ketë njohuri në fushën e gastrologjisë
 • të jetë fleksibil në oraret e caktuara
 • (e preferueshme) Të ketë aftësi komunikimi në gjuhën Angleze
 • Të ketë shkathtësi të mira komunikimi në të shkruar dhe verbale
 • Së paku një vjet përvojë pune në fushën përkatëse
 • Të ketë shkathtësi organizative dhe të menaxhimit të kohës.
 • Të jetë profesional, serioz, i shoqërueshëm dhe energjik
 • Të ketë shkathtësi të përdorimit të kompjuterit

 Si anetarë i ekipit të Hamirë ju do të keni:

 • Një pagesë të mirë, benefite brenda lokaleve tona, si dhe përqindje për anëtarësime të caktuara brenda fitnesit.
 • Anëtarësim për të përdorur shërbimet dhe lokalet e Transformohut
 • Zbritje në të gjitha shërbimet e Transformohut, duke përfshirë, Trajnimin personal, Klasat, Masazhen, Produktet në shop, Produktet në shank.
 • Zbritje në produktet e restoranit.

Ky përshkrim i punës ka për qëllim që të përshkruaj kërkesat e përgjithshme të pozitës. Kjo nuk është një deklaratë e plotë e detyrave, përgjegjësive apo kërkesave. Detyra dhe përgjegjësi të tjera të cilat nuk jane të listuara këtu mund të u ngarkohen sipas nevojës nga ana e menaxhmentit apo superiorit tuaj.

Si të aplikoni

Ju lutem aplikoni duke shtypur butonin më poshtë. Çdo formë tjetër e aplikimit do t’iu diskualifikojë menjëherë.

Afati i fundit për aplikim është 15 Shkurt, 23:59.

 

TAGS: Ha mirePrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 371
Kategoria Gastronomi
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC