NT Charlie

Menaxhere, Asistente ne Shitje, Arkatare

	 	 

Butiku Charlie ne Grand Store hap konkurs për vend të lirë pune, për:  

Asistente ne Shitje
Arkatare,
Menaxhere.


ASISTENTE NE SHITJE

Kualifikimet: 

 • Të jetë person i/e motivuar dhe i/e inspiruar për punë.
 • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikimi dhe adaptimi ndaj nevojave të klientit. 
 • Preferohet njohja e gjuhës Angleze.
 • Te jete ambicioz/e dhe me pervoje pune ne shitje

Mënyra e Aplikimit: 

Dërgoni CV-në tuaj në e-mail hr.charlie@grandstore-ks.net duke shkruar në subjekt: 

EMRI, MBIEMRI - ASISTENTE NE SHITJE.

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të ftohen në intervistë. 

Vendi: Qendra Tregtare "Grand Store" Veternik-Prishtine.


ARKATARE

Kualifikimet: 

 • Të jetë person i/e motivuar dhe i/e inspiruar për punë.
 • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikimi dhe adaptimi ndaj nevojave të klientit. 
 • Preferohet njohja e gjuhës Angleze.

Mënyra e Aplikimit: 

Dërgoni CV-në tuaj në e-mail: hr.charlie@grandstore-ks.net duke shkruar në subjekt: EMRI, MBIEMRI - ARKATARE

- Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të ftohen në intervistë. 

- Vendi: Qendra Tregtare "Grand Store" Veternike-Prishtine.


MENAXHERE

Detyrat dhe përgjegjësit:

 • Organizimi i punës dhe motivimi i punonjësve, në mënyrë që të bëhet e mundur rritja e shitjeve ditore dhe realizimi i objektivave;
 • Të siguroj zbatimin e rregullores së punës nga punonjësit (kodin e veshjes, respektimi I orarit, mbajtja e pergjegjesis etj);
 • Përgjegjës për trajnimin e stafit të ri me qëllim përmirësimin e teknikave të shitjes dhe kujdesit ndaj klientit;
 • Mbikëqyrë dhe vëzhgon të gjitha aktivitetet e blerjes dhe shitjes;
 • Menaxhon furnizimin e stokut;
 • Organizon dhe monitoron vendosjen e produkteve në rafte në mënyrën e duhur dhe sipas koncepteve;
 • Përgaditë oferta dhe kampanja të ndryshme, ditore, javore, dhe festave zyrtare;
 • Shqyrton dhe trajton ankesat e klientëve, komentet dhe sugjerimet e tyre;
 • Raportimi korrekt dhe në kohë tek eprorët;
 • Kryen detyra tjera te caktuara nga mbikëqyrësi;

Kriteret :

 • Diplomë universitare;
 • Aftesi shumë të mira komunikuese dhe menaxhuese;
 • Aftesi për punë kolektve dhe shkathtësi për punë dinamike;
 • Të jetë flkesibile për zgjedhjen e problemeve;
 • Shkathtësi të shkëlqyera komunikative dhe negociuese;
 • Të kenë njohuri të gjuhës Angleze;
 • Përvoja e punës është përparesi;

Mënyra e Aplikimit: 

Dërgoni CV-në tuaj në e-mail: hr.charlie@grandstore-ks.net duke shkruar në subjekt: EMRI, MBIEMRI - MENAXHERE

- Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të ftohen në intervistë. 

- Vendi: Qendra Tregtare "Grand Store" Veternike-Prishtine.


Afati i fundit per aplikim: 19 Nentor, 2021

Shikime 1410
Kategoria Shitje
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC