Britannica ELT School

Profesor të gjuhës Gjermane (M/F)

	 	 

Rreth Britannica ELT School

Britannica ELT School gjendet në Prishtinë dhe është një ndër shkollat më të suksesshme të mësimit të gjuhëve të huaja në Kosovë. Qëllimi ynë është t’i ndihmojmë studentët tanë për t’i zhvilluar shkathtësitë e nevojshme për t’u marrë me rastet e shumta që i ofrohen dhe të jenë të përgatitur që të ballafaqohen me të ardhmen me vetëbesim.

KONKURS

Për plotësimin e vendeve të lira të punës në Britannica ELT School, Shkollë e Gjuhëve të Huaja në Prishtinë.

Pozitat: Profesor të gjuhës Gjermane (M/F)

Përshkrimi i punëve dhe të detyrave të punës:

  • Planifikon dhe përgatitë mësimin në bazë ditore, mujore dhe periodike (për një nivel) dhe këtë e dëshmon para drejtorit te studimeve me materialet përkatëse;
  • Njofton koordinatorin për mësim, përkatësisht punonjësen e administratës lidhur me mbarëvajtjen e procesit mësimor dhe problemet eventuale që paraqiten;
  • Organizon dhe kontrollon, përkatësisht merr pjesë në testet me shkrim, apo provimet me gojë, në grupin për të cilin angazhohet, apo sipas nevojës në grupet tjera;
  • Mbanë evidence të saktë për orët, vijuesit, dhe procesin e mësimit sipas rregullave të punës dhe ditarit të mësimit;
  • Bashkëpunon me mësimdhënësit tjerë dhe me koordinatorin me qëllim të ngritjes së vazhdueshme të cilësisë së punës;
  • Kontakton me studentë-prindërit për mirëvajtjen e mësimit;
  • Është i detyruar që në procesin e punës të jetë vazhdimisht kreativ, të punon në zhvillimin e aftësive të veta për mësimdhënie, të përdorë material dhe literature shtesë në orë, të angazhohet që krahas mësimit t’i kontribuon edukimit të studentëve
  • Është përgjegjës për sigurimin e rregullsisë gjatë procesit mësimor dhe për ruajtjen e inventarit dhe të pajimeve në klasë.

Si të aplikoni

Për vendin e punës të shënuara më lartë, kërkohet përgatitja përkatëse profesionale. Ju lutem aplikoni online duke klikuar butonin e mëposhtëm.

Afati i fundit për aplikim është 27 Tetor 2021.

Shikime 593
Kategoria Edukim
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC