Bardha Qendra Edukative

Mësimdhënës/e të Ciklit Fillor për Qëndrim Ditor (2)

	 	 

Institucioni Parashkollor “Bardha”

Kërkojmë: Mësimdhënës/e të ciklit fillor (2 vende pune) për Qëndrim Ditor

Kushtet për kualifikim:

  • Fakulteti i Edukimit - Programi Fillor 
  • Fakulteti Filozofik - Drejtimi Pedagogji e Përgjithshme
  • Trajnime në fushën e edukimit
  • Përvojë pune me nxënës të ciklit të ulët fillor

Detyrat e punës:

  • Përgatitja, planifikimi dhe realizimi i programit edukativ të punës
  • Kontrollimi i detyrave dhe shpjegimi i planprogramit të ciklit të ulët fillor
  • Krijimi i ambientit të ngrohtë dhe stimulues për fëmijët në Qëndrim Ditor.

Përparësi kanë kandidatet që kanë përvojë pune minimum 2 vjet. Dërgoni CV-në tuaj dhe letrën motivuese në këtë e-mail: kopshtibardha@gmail.com.

Afati i fundit per aplikim: 19.11.2021

Shikime 3095
Kategoria Edukim
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC