LLD Sh.p.k.

Agjent/e për Call Center në Departamentin e Shitjes & Marketingut

	 	 

KONKURS PUNE

LLD shpall konkurs pune per kete pozite:

Titulli i Pozites:       CALL CENTER NË DEPARTAMENTIN E SHITJES & MARKETINGUT

Lokacioni:                Prishtine

Data e hapjes:         21.10.2021 (08:30)

Data e mbylljes:     26.10.2021 (16:30)

Detyrat & përgjegjësitë

  • Kontaktimi i klientëve të ri dhe atyre ekzistues;
  • Prezantimi i shërbimeve të kompanisë;
  • Përgatitja e ofertave të shitjes në koordinim me departamentin e shitjes
  • Kujdesi ndaj klientëve të kompanisë 

Kriteret e punësimit:

  • Përvoja e punës 6-12 muaj (e preferuar);
  • Njohuri te Gjjuhes Angleze
  • Diplomë Universitare (Përparësi)
  • Aftësi të mira komunikuese dhe prezantuese;
  • Të ketë aftësi të mira organizative;
  • Njohuri të pakos MS Office;

Mënyra e aplikimit:

Kandidatet e interesuar mund te aplikojne duke klikuar në Butonin "APLIKO":

Shikime 2424
Kategoria
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC