Kosmonte Foods

Udhëheqës/e i/e Shitjes HoReCa (2) (Prishtinë, Prizren)

	 	 

Ndërmarrja Importuese dhe Shpërndarëse “Kosmonte Foods Sh.p.k.”, me seli në: Rr. e Antenës, Harilaq, Fushë Kosovë, Tel: +383 (0) 38/733- 377 shpall konkurs për:

Pozita: Udhëheqës/e i/e Shitjes HoReCa për regjionet: Prizren dhe Prishtinë (2)

Detyrat dhe përgjegjësitë

 • Përgjegjës për kontrollim, mbikëqyrje dhe monitorim të produkteve në pikat shitëse;
 • Vlerëson dhe mbikëqyrë punën e stafit që ka nën mbikëqyrje;
 • Bashkpunon ngushtë me stafin e shitjes për plasim dhe pozicionim maksimal të produkteve të kompanisë;
 • Monitoron gjendjen e stoqeve dhe organizon shitjen e produkteve në pikat shitëse;
 • Përcjell produktet në shitje dhe angazhohet për shitje maksimale të gamës së produkteve;
 • Komunikon me stafin e shitjës në lidhje me të gjitha çështjet, kërkesat apo problematikat që mund të hasin në teren;
 • Përgatit apo përkrahë sipas nevojës kërkesat për porosi të mallrave për të gjithë stafin e shitjës;
 • Ndihmon dhe udhëzon stafin e shitjes për të gjitha çështjet me të cilat ballafaqohen ata;
 • Viziton dhe bashkëpunon me partnerët afarist të kompanisë në lidhje me të gjitha çështjet që ndërlidhen me shitje;
 • Harton raportet periodike mbi rezultatet e arritura për përsonat përgjegjës;

Kualifikimet e kërkuara

 • Kandidatët duhet të kenë të përfunduar shkollimin e Lartë;
 • Të jenë të shkathët, fleksibil, komunikativ dhe këmbëngulës në arritjen e qëllimeve të shitjes;
 • Të kenë aftesi të mira të menaxhimit të kohës, planifikimit dhe organizimit të punës;
 • Të kenë aftësi të mira komunikuese dhe negociuese;
 • Duhet të kenë njohuri bazike të tregut, artikujve dhe brendeve që dominojnë;
 • Të posedojnë patentë shofer të kategorise B;
 • Preferohet përvojë pune në shitje.

Të gjithë kandidatët e interesuar, inkurajohen të aplikojnë duke dërguar CV-të e tyre përmes postes elektronike: apliko@kosmontefoods.com

Në subjekt duhet të shënohet Pozita për të cilën aplikoni si dhe Regjioni.

Vetëm kandidatët potencial të përzgjedhur për plotësim pozite, do të kontaktohen për intervistë.

Konkursi mbetet i hapur nga data 19/10/2021 deri me 31/10/2021.

Për më tepër informacione rreth Ndërmarrjes Kosmonte Foods, mund të kërkoni në website-in: www.kosmontefoods.com

Shikime 2337
Kategoria Shitje
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC