A&M Mega Store

Dizajner/e Grafik/e

Shpërndaje
	 	 

A&M MEGA STORE  hap vend të lirë pune për:

Pozitat:                       Dizajner/e Grafik/e ( M/ F )

Vendi i punës :          Zona Industriale – Fushë Kosovë (afër Kolegjit AAB)

Afati për aplikim:     deri më  20 / 02 / 2019

Dizajner/e Grafik/e (M/F) - Detyrat dhe Përgjegjësitë:

  • Dizajnimin e broshurave, fletushkave dhe materialeve të marketingut;
  • Mirëmbajtjen e konsistences së brendit te kompanisë;
  • Dizajnimin dhe krijimin e përmbajtjeve për web dhe rrjete sociale si video, foto dhe tekst;
  • Planifikimin dhe mbikqyrjen e kampanjave për marketing.

Kriteret dhe aftësitë e nevojshme:

  • Arsimim i lartë në fushën e Dizajnit Grafik dhe Komunikimit(preferohen dy vite përvojë të punës);
  • Të ketë njohuri në paketen e Adobe Creative Suite veçanërishtë Adobe Photoshop, Adobe Illustratore dhe Premiere;
    • Të ketë së paku dy vite përvojë të punës në dizajnimin dhe krijimin e materialeve për Marketing;
  • Të ketë aftësi kreative në krijimin e përmbajtjeve për rrjetet sociale.

MËNYRA E APLIKIMIT:

Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV, si dhe bashkangjitur me aplikimin të dërgojnë edhe Portfolio-n në email: puno@am-megastore.com

Ju lutem të shënohet në subjekt Pozita.

 

TAGS: A&M MEga StorePrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 719
Kategoria Art & Dizajn
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Fushë Kosovë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC