Ador Hotel

Pozita të hapura të punës (5)

	 	 

Hoteli më i ri në Prishtinë është në kërkim të një stafi bashkëvizionar!

Me synim për rritje të veprimtarisë, Ador Hotel është duke kërkuar staf mbështetës të kualifikuar dhe profesional në departamentet përkatëse si në vijim:

 • Menaxher/e të hotelit,
 • Recepsionist/e
 • Kamarier/e
 • Shankist/e
 • Mirëmbajtës/e

Kualifikimet e kerkuara per pozitat:

Menaxher/e të hotelit

 • Përvojë pune në pozita të ngjashme;
 • Njohja e gjuhës angleze e dmosdoshme, ndërsa njohja e gjuhëve të tjera përparësi;
 • Certifikata, referenca dhe dëshmi tjera që mund të ketë lidhur me ketë pozitë;

Recepsionist/e

 • Njohja e punës me kompjuter dhe programet MS Office.
 • Njohja e gjuhës angleze.
 • Të jetë komunikativ/e.
 • I/e motivuar për punë.

Kamarier/e

 • Te kete pervoje pune si kamarier/e,
 • Te kete deshire dhe ambicje per te punuar.

Shankist/e

 • Aftesi ne pune ekipore 
 • Aftesi organizative 
 • Pervoja pune ne fushe te ngjashme

Mirëmbajtës/e

 • Të ketë paraqitje profesionale;
 • Të ketë shkathtësi në punë;
 • Të kenë eksperience në këtë fushë.

Nese dëshiron me qenë pjesë e misionit tonë për të transformuar cilësinë e industrisë së mikëpritjes në Kosovë, apliko në butonin "APLIKO" deri me 30/10/2021.

Kandidatët e përzgjedhur do të njoftohen për hapat e mëtutjeshëm.

Ador Hotel

Adresa: rr. Ferid Curri, Arbëri,

Prishtinë 10000, Kosovë (afër Ambasadës Amerikane)

Email: info@adorhotelks.com

Shikime 2494
Kategoria
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC