Imagine Films

Regjisor/e (2)

	 	 

Kompani Imagines Films ShPK ,hap konkurs pune për:

  • Regjisor/e (2)

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  1. Krijimi I skenarit per videoklipe dhe reklama.
  2. Udheheqja (Directing) e ides se krijuar nga vet-ja ose klienti.
  3. Mbikëqyrja e procesit të preproduksionit, produksionit dhe post produksionit.
  4. Monitorimi i projektit që të shkojë sipas orarit dhe buxhetit të planifikuar
  5. Mban marrëdhënie pozitive midis klienteve dhe ekipit
  6. Kryen të gjitha detyrat e tjera të përcaktuara nga menaxheri në kuadër të fushës së përgjegjësisë

Ne ofrojmë:

Pagë atraktive

Trajnim dhe zhvillim professional

Të interesuarit mund të aplikojnë përmes e-mailit: is@onimaspace.co duke dërguar CV-në.

Shikime 934
Kategoria Media
Skadon 20 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC