Komuna e Novobërdës

Mësimdhënës (2), punëtor teknik

Shpërndaje
	 	 

Republika e Kosovës

Komuna e Novobërdës

Drejtoria e Arsimit dhe Kulturës

Në bazë të Ligjit për Arsimin në Komunat e Republikës së Kosovës, Nr.03/L-68, nenit 4, pika 4.1 dhe nenit 5, pika c, si dhe Ligjit për Vetëqeverisje Lokale, neni 17, pika h, të Ligjit të punës Nr.03/L-212 të Republikës së Kosovës, në bazë të nenit 8 dhe nenit 10 pika 2.1  dhe Udhëzimit Administrativ të MASHT-it, nr. 10/2018, shpall:

K O N K U R S

Shkolla fillore dhe e mesme e ulët “Hanumshahe dhe Tefik Zymberi” në Pasjak:

  • Pozita: Arsimtar i i Gjuhës dhe Letërsisë Shqipe -10 orë - (deri sa punëtorja të kthehet nga pushimi i lehonisë), në shfmu “Hanumshahe dhe Tefik Zymberi” në Pasjak.
  • Pozita: Punëtor Teknik, në PNF “Regjep Elmazi” në fshatin Stanishor.

Shkolla fillore dhe e mesme e ulët “Minatori” në Novobërdë

  • Pozita: Arsimtar i Gjuhës dhe Letërsisë Angleze -20 orë -(deri sa punëtorja të kthehet nga pushimi i lehonisë).

Shënim: Aplikacionet për konkurim merren në Zyret e Drejtorisë së Arsimit dhe Kulturës, zr. 28.. Konkursi mbetet i hapur 15 ditë nga dita e publikimit në mjetet e informimit publik ndërsa, për datën dhe kohën e intervistës, kandidatët e selektuar, do të njoftohen me kohë.

Aplikacionet e dorzuara pas afatit të paraparë nuk pranohen, ndërsa aplikacionet e mangëta refuzohen.

 

 

TAGS: Komuna e Novoberdes, KosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 470
Kategoria Edukim
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC