MySky 24

Menaxher/e i/e shitjes, Agjent i/e shitjes (3)

	 	 

Konkurs

MySky 24 L.L.C  shpall konkurs për vende të lira të punës

Menaxher/e i/e shitjes
&
Agjent i/e shitjes

Pozita: Menaxher/e i/e Shitjes (1)

Kandidati duhet të ketë këto kualifikime:

 • Të ketë përfunduar arsimin e lartë
 • Të ketë të paktën 2 vjet eksperiencë si drejtues në shitje
 • Eksperiencat e mëparshme në fushën e aviacionit përbëjnë avantazh.
 • Njohje e mirë e gjuhës angleze
 • Njohje e mirë e paketës Microsoft Office
 • Të kenë aftësi të shkëlqyera të planifikimit dhe organizimit të punës;
 • Të kenë aftësi të shkëlqyera të komunikimit dhe prezantimit;
 • Të kenë aftësi të shkëlqyera të menaxhimit të kohës;
 • Shkathtësi të shkëlqyera në shitje dhe negociata.
 • Organizimi i punës dhe motivimi i punonjësve, në mënyrë që të bëhet e mundur rritja e shitjeve ditore dhe realizimi i objektivave;

Pozita: Agjent te shitjes (3)

Kushtet që duhet plotësuar:

 • Dëshira për të punuar me klientë
 • Aftësi të shkëlqyera komunikuese me klientët
 • Të keni aftësi të mira kompjuterike
 • Të keni afinitet të punoni në ekip.
 • Gatishmeri për të punuar në ndërrime,gjate fundjavave dhe festave zyrtare.
 • Të zotoj gjuhen gjermane & angleze në të folur dhe shkrim.
 • Shqyrton dhe trajton ankesat e klientëve, komentet dhe sugjerimet e tyre;
 • Përpunimi i rezervimeve
 • Koordinimi, përpunimi dhe përcjellja e thirrjeve hyrëse, Email, Facebook dhe Instagram.
 • Këshilla dhe mbështetje për klientët tanë përmes telefonit dhe Email
 • Kryen detyra tjera te caktuara nga mbikëqyrësi

Ne ofrojmë: Vend te sigurtë të punës, Ambient modern dhe Pagë stabile.

Verejtje: Te dhënat personale(CV) të dërgohen përmes postës elektronike ne adresën: job@mysky24.com

Vetëm kandidatët që hyjnë në listen e ngushtë do të kontaktohen për intervistë

Shikime 2075
Kategoria Shitje
Skadon 17 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC