IL Centro

Kuzhinier (Austri)

	 	 

Pozita: Kuzhinier

Lokacioni: Austri

Dokumentet dhe leja e punës sigurohet nga ne.

Kualifikimet / kriteret e aplikimit

 • Të ketë eksperiencë të mëparshme në punë.
 • Të ketë diplomën e kuzhinierit.
 • Të ketë njohuri të gjuhës Gjermane (niveli A1 ose A2).
 • Të ketë njohuri të kuzhinës italiane.
 • Të jetë korrekt dhe profesional.
 • Të jetë fleksibël dhe bashkëpunues.

Përshkrimi i vendit të punës

 • Pastron zonat e përgatitjes së ushqimit siç përcaktohet nga ligji dhe politika e ndërmarrjes.
 • Bënë listën ushqimore dhe sigurohet që pazaret të bëhen në kohën e duhur.
 • Respekton në mënyrë të përpiktë orarin e vendosur në kontratë.
 • Përgatitë ushqimin sipas porosisë dhe specifikave të klientit.
 • Menaxhon dhe koordinon punonjësit e tjerë në kuzhinë.

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes email adresës: office@ilcentrograz.at

Shikime 1901
Kategoria Gastronomi
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC