Work and Travel Business

Shitës/e Ambulantiv/e (30 vende te lira)

	 	 

Work and Travel Business është kompani përfaqësimi i produkteve Gjermane natyrale për të gjithë teritorin e Kosoves, si vitamina profesionale, pastrues ajri, vitamina kunder insekteve, dhe produkte higjienike. Në vazhdën e zgjerimit të mëtutjeshëm ne tregun e Kosoves, për plotësimin e vendit të punës në gjithe territorin e Kosoves, shpall konkurs për pozitën:

Shitës/e Ambulantiv/e (30 vende te lira)

Detyrat:

 • Promocion dhe prezantim të produkteve tek klientët.
 • Dërgesa dhe shitje direkte të produkteve tek klientët.
 • Miremeban rrjetin ekzistues te klienteve dhe perveteson klient te rinj.
 • Respekton politikat e interesit te dyanshem dhe procedurat e kompanisë.

Kriteret:

 • Të jetë komunikues dhe i/e afte per te prezentuar produktet tek klientet.
 • Të jetë bashkëpunues, vetemotivuar dhe  orientuar ne arritje te rezultateve.
 • Me vetë iniciativë dhe bashkepunim me kompanine të zgjeroj rrjetin e shitjes.
 • Përvojë pune ne shitje e preferueshme jo e detyrushme
 • Patentë shoferi kategoria B.  
 • Te kete veture personale e deshirueshme dhe e favorshme por jo e obligushme.
 • Shpenzimet e derivateve te vetures mbulohen nga kompania.
 • Qiftet kane perparsi (burrë dhe grua, vëlla dhe moter) .

  Work and travel business:

 • Page konkuruese me standarde evropiane (baze + bonuse në baze të performances).
 • Mundesi per zhvillim te vazhdueshem profesional dhe karriere. 
 • Udhetime jashte vendi cdo 3 muaj per seminare ndërkombëtare.

Vemendje:

Orari i punes do te jete vetem pasdite, prej ores 17:00 - 21:00, me perjashtim 7 ditet e trajnimit qe mbahet falas, keshtu qe kjo oferte pune eshte mundesi e mire edhe per personat te cilet kane nje pune te rregullt dhe duan te punojne edhe nje pune te dyte part-time.

Të interesuarit të aplikojnë duke dërguar CV në: healthimprovementworldwide@gmail.com

Vetëm ata që përzgjidhen në rrethin e ngushtë, do të kontaktohen për intervistë.

Nr Kontaktues jane

+38349272886

+38349884274

Orari per kontakt nga ora 10:00 deri ne ora 16:00.

Afati i fundit per aplikim: 12.11.2021

Shikime 13249
Kategoria Shitje
Skadon 17 ditë
Orari Part Time
Lokacioni Gjithë Kosovën
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC