Hotel Garden

Mirëmbajtëse

	 	 

Pozicioni: Mirembajtese

Gjinia: Femer

Mosha: 20 – 45

Kualifikimi:

  • Te kete te perfunduar Shkollen e mesme
  • Te kete pervoje pune ne te njejten lemi
  • Te jete ne gjendje per 8 ore pune pastrimi
  • Te jete energjik dhe punetore
  • Te kete aftesi per te punuar ne grup
  • E vemendshme dhe energjike

Detyrat dhe pergjegjesite

Përgjegjëse për pastirmin dhe mirembajtjen e dhomave, hapsirave, duke përfshirë dhomat dhe pjesen e restoraneve, sallave, bazeneve, tualeteve, ne pergjithesi te zonave me te cilat ngarkohet. Te mirembaje dhe te raportoj tek udheheqesi i sektorit.

Te pastroje hapsirat e kompleksit Garden.

Personat e interesuar duhet qe te dergojne Cv me 1 fotografi , si dhe te gjitha rekomandimet qe i posedojne ne:

apliko@hotelgarden-ks.com

me Subjekt: Emertimi i vendit te punes per te cilin konkuroni:

Shembull
Email: apliko@hotelgarden-ks.com
Subject: Mirembajtese

Shikime 642
Kategoria Hoteleri
Skadon 22 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC