Softdome

Java EE Developer

	 	 

SoftDome

Konkurs për Java EE Developer

Kompania SoftDome zgjeron stafin në Java EE Development.

Çfarë ju nevojitet të keni:

  • Fakultetin e përfunduar në drejtimin Shkenca Kompjuterike apo në një drejtim të ngjashëm
  • Njohuri në: Java, CDI, JPA, JSF, JAX-RS, JavaScript, HTML dhe CSS
  • Së paku 2 vjet përvojë pune (por mund të merren parasysh kandidatë të fortë me më pak përvojë)
  • Aftësi të shkëlqyera për zgjedhjen e problemeve

Çfarë ofrojmë ne:

  • Pagesë të shkelqyer
  • Mundësi ngritje në pozitë
  • Ambient pune dhe ekip profesional
  • Punë me projekte të ndryshme interesante në tregun Evropian

SoftDome” është një kompani me seli në Prishtinë, me një experiencë shumë vjeçare në tregun Internacional në fushen e IT (Software dhe Mobile App Development), 3D dhe Graphic Design.

Apliko tani:

softdome@gmail.com

Shikime 644
Kategoria Informatikë
Skadon 20 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC