Motel Villa Deluxe

Pastruese (Mirëmbajtëse) (F)

	 	 

Konkurs i hapur për vende pune nga Motel Villa Deluxe ne Cagllavice

Pastruese (Mirëmbajtëse) (F)

Orari I punes: 8:00-16:00 dhe 16:00-00:00

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Bën pastrimin e objektit
  • Mirëmban mjetet e punës që i përdorë;
  • Kujdeset për higjenën
  • Kryen edhe punë të tjera me kërkesë të mbikëqyrësit të tij/saj.

Kualifikimi dhe kushtet tjera të veçanta:

  • Të ketë të kryer shkollën e mesme
  • Preferohet së paku një (1) vit përvojë punë relevante;

Të gjithë të interesuarat mund të kontaktojnë përmes numrit të telefonit: 045-170-700

Shikime 429
Kategoria Të tjera
Skadon 19 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC