KFC Kosova

Team Member në Restaurant (KFC Aeroport)

	 	 

Në KFC, asnjë ditë nuk është e njëjtë, por me gëzim, argëtim dhe sfida të reja çdo ditë!

Ne gjithmonë përpiqemi të tejkalojmë pritjet e konsumatoreve, andaj detyrat e punës konsistojnë në kujdesin ndaj klientit, përgatitjen e ushqimit dhe pastrimin e ambientit – gjithmonë me standard të jashtëzakonshëm!

AJO QË NE DUAM NGA JU ËSHTË QË JU:

 • Keni guxim dhe jeni të gatshëm për një ditë të gjallë;
 • Keni qejf dhe dëshirë të punoni me ushqim dhe klientë;
 • Jeni të kujdesshëm dhe të saktë;
 • Keni shumë energji dhe motivim;
 • Jeni të ndërgjegjshëm dhe keni një qëndrim të mirë;
 • Jeni vetvetja dhe argëtoheni - edhe nëse jeni në punë.

ÇFARË MERRNI MBRAPA?

 • Ju mësoni si ta organizoni kohën tuaj;
 • Ju fitoni përvojë të vlefshme në kujdesin ndaj klientit dhe punën në ekip;
 • Trajnim i duhur nën përcjellje të plotë - Ne jemi krenarë për programin tonë të gjerë të trajnimit dhe zhvillimit;
 • Mundësi të mira zhvillimi - Ne bëjmë çdo përpjekje që ju të keni zhvillim të mirë të karrierës tuaj;
 • Shujtë ditore gjatë pauzës dhe 20% zbritje jashtë orarit;
 • Kontratë, shtesa dhe pushime sipas ligjit ne fuqi;
 • Sigurim shëndetësor – me mundësinë për të shtuar ndonjë anëtar të familjes;
 • Bonusa dhe incentiva gjatë tërë vitit;
 • Vlerësime të performancës.

Aplikimi bëhet deri më 15.11.2021 përmes Website, duke ndjekur linkun https://kfckosova.com/join-our-team/ ose përmes email-it work@kfc-ks.com, me titull emrin e restaurantit për të cilin aplikoni.

Shikime 1231
Kategoria Gastronomi
Skadon 23 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC