TEB Banka

Ndihmës/e Zyrtar/e i/e Operacioneve Bankare / Support Branch Operations Officer

	 	 

Mundësi Punësimi

TEB një ndër bankat më me renome në Kosovë është pjesë e brend-it të mirënjohur bankar në Turqi e mbështetur në fuqinë ndërkombëtare të BNP Paribas.

TEB tani po kërkon kandidatë të kualifikuar për pozitën “Ndihmës Zyrtar i Operacioneve Bankare”Degën e Lipjanit.

Përgjegjësitë:

 • Menaxhimi i depozitave dhe tërheqjeve,
 • Përgatitja e gjendjeve të llogarisë së klientëve,
 • Kryerja e transaksioneve të këmbimeve valutore,
 • Kryerja e giro-pagesave dhe pagesave të kolektorëve;
 • Bën barazimi ditor të arkës;
 • Performon detyrat sipas politikave dhe procedurave të Parasë së gatshme, me saktësi dhe korrektësi;
 • Përgatit marrëveshjet e kredisë;

Kualifikimet e kërkuara:

 • Preferohet Diploma e universitetit Ekonomik ose Administrim Biznesi,
 • T’i kuptoj produktet dhe shërbimet bankare,
 • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikuese dhe aftësi për të ndërtuar relacione të mira me klientë.
 • Njohuri të mira të MS Office,
 • Efikas në punë ekipore,
 • Aftësi të shkëlqyera të gjuhës angleze,
 • Të ketë patentë shoferi,

Si të aplikoni:

Aplikimi duhet të bëhet online përmes web faqes së bankës www.teb-kos.com. Ju lutemi klikoni tek Mundësi Punësimi dhe pastaj tek linku: https://recruitment.teb-kos.com/rc/ Afati i fundit për aplikim është 18.10.2021. Aplikacionet e pakompletuara nuk do të konsiderohen. Do të kontaktohen vetëm kandidatët e përzgjedhur.


Employment Opportunity

TEB Sh.A is one of the most reputable banks in Kosovo it is part of recognized banking brand in Turkey supported by international power of BNP Paribas.

TEB is now seeking for qualified candidates for the position of: Support Branch Operations Officer” in Lipjan Branch.

Responsibilities:

 • Managing deposits and withdrawals,
 • Preparing client’s account statements,
 • Carrying foreign exchange transactions,
 • Executes gyro-payments and collectors’ payments,
 • Performs daily cash box reconciliation,
 • Performs duties as per Cash Policies and Procedures, with accuracy and correctness,
 • Prepares loan agreements.

Qualifications required:

 • Preferably university degree in Economics or Business Administration,
 • Understanding of banking products and services,
 • Good communication skills and ability to build good relations with clients,
 • Good knowledge in MS Office,
 • Efficient in team work,
 • Excellent level of English Language,
 • Driving License.

How to apply:

Application should be done online through bank’s web page www.teb-kos.com For applying please refer to the Career Opportunities and follow the link https://recruitment.teb-kos.com/rc/. Deadline for applying is 18.10.2021. Not completed applications will not be considered. Only short listed candidates will be contacted.

Shikime 419
Kategoria Banka
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Lipjan
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC