Porsche Kosova

Karroseripunues

	 	 

Porsche Kosova është anëtare e grupit të njohur botëror Porsche Holding nga Austria. Lidere në Republikën e Kosovës në importin, shitjen dhe servisimin e automjeteve. Porsche Kosova kërkon kandidatë entuziast dhe të kualifikuar për pozitat në vijim:

Karroseripunues

Detyrat e punës:

  • Riparimi i pjesëve të dëmtuara,
  • Montimi dhe çmontimi i pjesëve të automjeteve,
  • Parapregaditja për ngjyrosje dhe formimi i sipërfaqeve të automjeteve,
  • Kontrolli i cilësisë në karoseri,
  • Dokumentimi i dëmeve.

Kualifikimi i nevojshëm:

  • Shkollë profesionale,
  • Përvojë pune profesionale,
  • Aftësi të shkëlqyera për të punuar në ekip,
  • Vetë-iniciativë dhe ndjenjën e përgjegjësisë.

Porsche Kosova ju ofron:

Siguri të një koncerni botëror, atmosferë të këndshme pune, mundësi zhvillimi dhe përparimi në karrierë, mundësi trajnimi dhe edukimi të vazhdueshëm.                                                            

Të gjithë të interesuarit, luten të dërgojnë Autobiografinë (CV) e tyre me dokumente përcjellëse në info@porsche-kosova.com, më së largu deri më 31.10.2021.

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.

Shikime 1278
Kategoria Të tjera
Skadon 8 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC