Trepca SH.A

Njoftim për anulimin e konkurseve

	 	 

NJOFTIM

PËR ANULIMIN E KONKURSEVE

Anulohen konkurset për Kryeshef Ekzekutiv të Trepça Sh.A (i datës 02.09.2021) dhe Zyrtar Kryesor Financiar dhe i Thesarit të Trepça Sh.A(i datës 18.08.2021) të publikuara në gazetat ditore të Republikës së Kosovës dhe web faqen zyrtare të Trepça Sh.A.                                                      

Për çdo  informacion  mund te kontaktoni në email adresën contact@trepcacorporation.com

Shikime 364
Kategoria Të tjera
Skadon 19 ditë
Orari
Lokacioni Mitrovicë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC