Devolli Group

Agjent i Shitjes - Komercialist (6)

	 	 

KONKURS

Pozita: Agjent i Shitjes - Komercialist (6 vende)

Vendi i Punës: Fushë Kosovë

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 1. Përgjegjës për vizitën e pikave te shitjes të përcaktuara
 2. Përkujdesja që sasia e porositur është e duhur dhe stoku është optimal krahas skadencave të afateve.
 3. Në mënyrë konstante tenton zhvillimin e tregut sipas strategjisë së kompanisë
 4. Përgjegjës për realizmin e planit te shitjes javor të përcaktuar.
 5. Krijon marrëdhënie të mira me blerësit ekzistues dhe të rinj
 6. Merr porosi nga blerësit për produktet qe është përgjegjës, lëshon porosinë dhe sigurohet qe porosia është dërguar me kohë.
 7. Përkujdeset që sasia e porositur është duhur dhe stoku është optimal krahas skdencave të afateve.
 8. Sigurohet që të gjitha produktet janë të ekspozuara ne rafte sipas standardeve dhe marrëveshjeve me blerës.
 9. Në mënyrë konstante mundohet të rrit hapësirën e produkteve në rafte.
 10. Përcjellë produktet konkurruese dhe produktet e reja që hyjnë në treg që mund të jenë potencialisht konkurrent.
 11. Përkujdeset për afatet e produkteve dhe bën propozimin për nivelimin e çmimeve. 
 12. Përkujdeset që çmimet e niveluara të implementohet sipas aprovimeve paraprake.
 13. Përgjegjës për implementimin e standardeve te Merchandising
 14. Monitorimi i produkteve për pjesëmarrjen ne rafte
 15. Kryen edhe detyra të tjera të përcaktuara nga Mbikëqyrësi Direkt. 

Të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit të mëposhtëm "Apliko".

Shikime 5783
Kategoria Shitje
Skadon 8 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Fushë Kosovë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC