Oxa Group

Graphic Designer

	 	 

Konkurs  Pune

Kompania OXA-Group me seli në Ferizaj,  është në kërkim të personave entuziast dhe kreativ për plotësimin e pozitës:

Graphic Designer

Detyrat dhe përgjegjësitë e vendit të punës:

 • Krijon koncepte vizuale ilustrative përmes softuerëve të ndryshme kompjuterik në fushën përkatëse;
 • Krijon dhe zhvillon broshura, katalogë, postera dhe forma të tjera të kësaj natyre sipas kërkesës së mbikëqyrësit ;
 • Krijon dhe zhvillon dizajne të ndryshme eksplicite sipas kërkesës së kompanis dhe kërkesës së momentit kohor ;
 • Sugjeron ide dhe koncepte te reja kreative në fushën e dizajnit grafik;

Kushtet për aplikim:

 • Së paku shkolla e mesme ;
 • Përvojë pune së paku 1 vjeçare ;
 • Te jete kreative dhe te ketë iniciative për te prezantuar ide te reja ne fushën e marketingut dhe dizajnit grafik ;
 • Njohja e programeve kompjuterike qe lidhen me dizajnin grafik;
 • Të ketë aftësi organizative të menaxhimit të kohës përballimit të presionit dhe caktimit të prioriteteve në punë;
 • Të ketë etikë të lartë dhe paraqitje profesionale në punë.

Çka ofron kompania:

 • Punësim afatgjatë me kontratë pune sipas legjislacionit në fuqi;
 • Mundësi avancimi në karrierë;
 • Pagë konkurruese.

Për të aplikuar  duhet të dërgoni një CV  si dhe portofolion e punimeve në adresën elektronike hr@oxa-group.com  duke cekur emrin e pozitës në Subjekt – Graphic Designer

Afati fundit për aplikim është data 25/10/2021.

Shikime 1638
Kategoria Art & Dizajn
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Ferizaj
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC