FRANKE

Drejtor Regjional për Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni

	 	 

Që nga themelimi më 1911, suksesi i Franke është bazuar në inxhinieri inovative, dizajn unik dhe cilësi të jashtëzakonshme zvicerane. Këto vlera janë ende themeli i suksesit sot, së bashku me frymën sipërmarrëse, veprimin e orientuar drejt zgjidhjes dhe ndjenjën e përgjegjësisë.

FRANKE Kosova, si perfaqesues ekskluziv për FRANKE, shpallë;

KONKURS 

Për poziten e punes;  Drejtor Regjional për Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni

Lokaciaoni; Prishtinë

Data e fundit për aplikim; 25.10.2021

Përgjegjësitë dhe Detyrat:

 • Mbikëqyrja e operacioneve te përditshme të kompanisë
 • Hartimi dhe zbatimi i strategjive, planeve dhe procedurave te mbrendshme te kompanise
 • Drejtimi dhe planifikimi financiar i kompanise
 • Sigurimi qe kompania eshte ne pajtueshmeri me ligjin dhe politikat e mbrendshme
 • Hulumtimi dhe analizimi i trendeve te tregut dhe veprimtarite e konkurrencës.
 • Zhvillimi i planit vjetor te shitjes, organizimi i servsit dhe kontrollimi i forcës shitëse për arritjen e trageteve te caktuara,
 • I ofron forcës shitëse këshilla, mbështetje, informata qe u nevojiten për arritjen e objektivave te shitjes, gjenë forma te ndryshme për t’i motivuar si dhe bashkëpunon me te gjitha departamentet e kompanisë (ligjore, financa etj.),
 • Caktimin e buxheteve, paramentrave, specifikimet e performancës dhe vlerësimet e shitjeve.
 • Brand awareness
 • Planifikimi I strategjise dhe ekzekutimi i iniciativave të marketingut përfshirë fushatat apo kampanjat e ndryshme
 • Rritja e shitjeve të produkteve dhe zgjerimi i tregut.
 • Gjetja e klienteve te rinje potencial, dhe lidhja e kontratave te bashkepunimit
 • Kalkulimi i targeteve te arritura dhe aplikimi i bonuseve per forcen shitese,
 • Komunikimi i vazhdueshem me prodhuesin
 • Evidentimi i nevojave per trajnim te stafit, ( servis, montim, shitje )
 • Merr pjese ne rekrutimin e stafit
 • Raportimet rutinore tek bordi mbi rezulatet e shitjeve
 • Krijimi i ideve te reja per stimulimin e shitjes
 • Pune tjera ne baze te profesionit dhe kerkeses se punedhenesit

Kualifi­kimet:

 • Diplome/Cerifikata të fushave relevante / e preferueshme;
 • Të ketë përvojë pune te ngjajshme ne menaxhim te mbrendit (+5 vite);
 • Njohje shume te mire te gjuhes angleze;
 • Qendrim i drejtuar drejt ekipit;
 • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikimi;
 • Flexibilitet ne udhetime

Franke Kosova inkurjon te gjithe kandidatet te aplikojne, dhe ju siguron per trajtim te barabart ne perzgjedhje.

Ju lutemi aplikoni ne hr.frankekosova@gmail.com, duke derguar CV dhe dokumentet tjera percjellese, gjithashtu duke cekur poziten per te cilen aplikoni ne subjekt.

Ju falënderojme për aplikimin, dhe ju njoftojmë se vetëm kandidatët, profili i te cileve ju pershtatet më shumë kerkesave te kompanise do te ftohen per interviste.

Shikime 1898
Kategoria Menaxhment
Skadon 2 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC