Agimi Company

Konsulent/e i/e Shitjes

	 	 

Pozita: Konsulent/e i/e Shitjes

Kualifikimi:

 • Të ketë të mbaruar së paku Shkollën e mesme,
 • Të ketë aftësi të shkëlqyeshme komunikimi me punonjësit dhe klientët,
 • Të ketë aftësi për të punuar nën presion dhe me orar fleksibil,
 • Preferohet njohja e Gjuhës Angleze,
 • Njohuri të shkëlqyeshme të kompjuterit.
 • Përvoj pune te ngjashme

Përshkrimi I detyrave dhe përgjegjësive:

 • Paraqitja në mënyrë adekuate para klientit,
 • Njihet me kërkesën e klientit,
 • Informon klientin për produktet,
 • Informon klientin lidhur me çmimet e produkteve dhe mënyren e pagesës,
 • Ndihmon klientin në marrjen e vendimeve,
 • Kryen detyra të tjera lidhur me shitjen e produkteve.

Mënyra e Aplikimit

Kandidatët e interesuar mund t'i dërgojnë CV së bashku me dëshmit e shkollimit dhe përvojës së punës përmes e-mail adresës: info@agimicompany.com

Konkursi është I hapur 30 ditë nga dita e publikimit

Vetëm kandidatët e sukseshëm do të kontaktohen.

Shikime 501
Kategoria Konsulencë
Skadon 16 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Kastriot
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC