A Distribution SHPK

Përfaqësues/e mjekësor/e (4), Agjent/e të shitjes (2)

	 	 

A Distribution SH.P.K. është kompani e cila bënë importin dhe distribuimin e shtesave ushqimore-suplementeve   tash e shtate ( 7 ) vite ne tere teritorin e Kosoves (shitja ne barnatore) .

Në saje të zhvillimit të punës dhe rritjes së vazhdueshme të kompanisë po krijohen edhe mundësi për pozita të reja të punës, andaj kompania  A Distribution SH.P.K. shpall konkurs  pune për pozitat :

 • Përfaqësues/e mjekësor (4) ,
 • Agjent të shitjes (2),

Kandidatët të cilët aplikojnë, duhet ti plotesojnë detyrat/përgjegjësitë dhe kushtet e kërkuara nga kompania.

Detyrat dhe përgjegjësitë për përfaqësueses/e mjekësor:

 • Prezantimin e produkteve tek sektorët/njësitë e kërkuara ( Mjekë dhe Farmacitë )
 • Planifikon dhe realizon vizitat e nevojshme
 • Analizon rrjedhën e produkteve dhe percjell shitjen
 • Mban prezantime të planit të produkteve (sipas kërkesës)
 • Të jetë në gjendje gadishmërie të punojë në mënyrë të pavarur dhe në grup.

Kushtet:

 • Të ketë diplomë universitare në fushat e mjekësisë apo të  fushave  relevante  për pozitën
 • Eksperienca e punes ( e preferuar )
 • Aftësi shumë të mira komunikuese dhe negociuese
 • Aftësi  të punojë në grup dhe në presion të kohës
 • Njohuri bazike të programeve kompjuterike
 • Posedim të patent shoferit kategoria B

Detyrat dhe përgjegjësitë për agjent të shitjes:

 • Prezantimin dhe promovimin e produkteve tek pikat e shitjes
 • Planifikon dhe realizon vizitat nëpër të gjitha pikat e shitjes
 • Analizon tregun  dhe përcjell shitjen
 • Mbajtjen e përgjegjësisë së ngarkesës në teren
 • Të jetë në gjendje gadishmërie të punojë në mënyrë të pavarur dhe në grup.

Kushtet:

 • Të ketë shkollim të lartë me përparësi shkollimi universitar
 • Eksperienca e punes ( e preferuar )
 • Aftësi fleksibile të mira komunikuese dhe shitese
 • Aftësi  të punojë në kushte tereni dhe në presion të kohës
 • Posedim të patent shoferit kategoria B

Ftohen të gjithë kandidatët e interesuar , të aplikojnë duke i dërguar CV-të e tyre në adresën elektronike: adistribution.ks@gmail.comkonkursi mbetet i hapur deri me datën 31.10.2021.

Shikime 1917
Kategoria Të tjera
Skadon 8 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC