Non-Disclosed Client

Komercialistë (Gjilan)

	 	 

KONKURS PËR PUNË – ME LOKACION NË GJILAN

Për plotësimin e vendit të lirë të punës në pozitën:   2 Komercialistë

Kandidatët e interesuar duhet t’i plotësojnë këto kushte:

  • Preferohet të këtë të përfunduar Fakultetin (Diploma universitare në Fakultetin Ekonomik gjegjësisht drejtimi Menaxhment,Administrim biznes,  shitje është përparësi);
  • Të ketë patentë shofer (kategori B);
  • Nuk duhet të ketë dosje apo dëshmi nën hetime
  • Preferohet të kenë përvojë pune në rrjetin e shitjes konkretisht në rrjetin e Komerciales ose punë të ngjashme së paku dy vite të kësaj lamie;

-          Punët dhe detyrat për pozitën e komercialistit do të diskutohen në fazën e radhës të rekrutimit nga klenti ynë.

Kandidatët e përzgjedhur pas aplikimit do t’i nënshtrohen intervistës.

Të gjithë të interesuarit të dërgojnë CV-në e tyre deri më 20.10.2021, në e-mail adresën: hr.department.f@gmail.com, apo të marrin informata në numrin e telefonit +38349381300.

Shikime 931
Kategoria Shitje
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Gjilan
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC