Leka Steak House

Kuzhinier/e

	 	 

Leka Steak House SH.P.K.

Adress: Rruga Imzot Nik Prela, nr.108-Prishtinë

e-mail: lekastakehouse@gmail.com

numri i telefonit: +38349926929

KONKURS

Restoranti LEKA Steak House shpall konkurs për një(1) kuzhinier i cili ka dëshirë t’i bashkëngjitet stafit dhe vizionit tonë.

Kualifikimet/ kriteret e aplikimit

  • Të ketë eksperiencë të mëparshme në punë.
  • Të jetë korrekt dhe profesional.
  • Të jetë fleksibël dhe bashkëpunues.

Përshkrimi i vendit të punës

  • Pastron zonat e përgatitjes së ushqimit siç përcaktohet nga ligji dhe politika e ndërmarrjes.
  • Bënë listën ushqimore dhe sigurohet që pazaret të bëhen në kohën e duhur.
  • Respekton në mënyrë të përpiktë orarin e vendosur në kontratë.
  • Përgatitë ushqimin sipas porosisë dhe specifikave të klientit.
  • Menaxhon dhe koordinon punonjësit e tjerë në kuzhinë.
  • Në rastet e nevojshme ndihmon pjesën e stafit në kuzhinë.

Afati i Aplikimit: 15 ditë

Nëpërmjet emailit dërgoni CV në  lekasteakhouse@gmail.com  në gjuhën shqipe, si dhe përmes Viber/WhatsApp në numrin e telefonit +38349926929.

Shikime 904
Kategoria Gastronomi
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC