Devolli Logistic System

Asistent/e Ligjor/e

	 	 

KONKURS PUNE

Devolli Logistic System (DLS) shpall konkurs pune.

Titulli i Pozites:       ASISTENT/E LIGJOR/E

Lokacioni:                DLS Prishtine

Data e hapjes:         07.10. 2021 2021 (08:30)

Data e mbylljes:     15.10. 2021 (16:30)

Detyret dhe pergjegjesite e pozites:

 • Asistimi ne punet operacionale te Departamentit Ligjor
 • Asistimi ne procedurat administrative/komunale
 • Asistimi ne procedurat kontestimore dhe permbarimore
 • Asistimi ne kryerjen e procedurave administrative prane institucioneve shteterore
 • Asistimi ne kryerjen e puneve prane bizneseve private dhe bashkepunetoreve te kompanise
 • Draftimi i dokumenteve ligjore dhe shkresave duke perfshire draftimin e te gjitha llojeve te kontratave
 • Kryen pune dhe detyra e tjera sipas kerkeses se punedhenesit 

Kualifikimet e kerkuara:

 • Pervoje pune: Nje (1) vit pervoje pune ne ceshtje ligjore.
 • Edukimi: Diploma Universitare ne Fakultetin Juridik.
 • Gjuhet: Njohuri te mira te Gjuhes Angleze.
 • Njohurite Tjera:
 • Te kete njohuri te MS Office
 • Te jete i pajisur me patentshofer (kategoria B)
 • Te jete komunikativ

Devolli Logistics System eshte nje punedhenes i mundesive te barabarta!

Kandidatet e interesuar mund te dergojne CV e tyre permes Butonit APLIKLO:

Shikime 2747
Kategoria Juridik
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC