Devolli Logistic System

Shofer - Kategoria C

	 	 

KONKURS PUNE

Devolli Logistic System (DLS) shpall konkurs pune.

Titulli i Pozites:       SHOFER (VOZITES), Kategoria C

Lokacioni:                 DLS Prishtine

Data e hapjes:          07.10. 2021 2021 (08:30)

Data e mbylljes:      15.10. 2021 (16:30)

Detyret dhe pergjegjesite e pozites:

 • Fletëngarkesa e mallit;
 • Liferimi i mallit në pikat e paracaktuara;
 • Vozitja e mjetit motorrik të ndërmarrjes si dhe përgjegjësia për mjetin motorrik kur e drejton atë;
 • Përgjegjës për mallin e ngarkuar në mjetin motorrik të cilin e drejton;
 • Përgjegjës për transportin e mallrave në pikat të cilat i janë caktuar paraprakisht;
 • Në bazë të porosisë, dërgon sasinë e porositur të produkteve në pikën e caktuar;
 • Përgjegjës për mbajtjen e të dhënave mbi mallin e pranuar, dhe mallin e dorëzuar te klienti;
 • Dorëzimi i të hollave në baza ditore së bashku me faturën për mallin e shitur;
 • Detyra dhe përgjegjësi tjera që i caktohen nga mbikqyrësi.

Kualifikimet e kerkuara:

 • Pervoje pune: Nje (1) vit pervoje pune si vozites.
 • Edukimi: Shkolla e Mesme.
 • Njohurite Tjera:
 • Te jete efikas ne pune ekipore
 • Te jete i pajisur me patentshofer (kategoria C)
 • Te jete komunikativ

Devolli Logistics System eshte nje punedhenes i mundesive te barabarta!

Kandidatet e interesuar mund te aplikojne duke klikuar ne Butonin APLIKO:

Shikime 1767
Kategoria Transport
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC