Devolli Logistic System

Praktikant Serviser

	 	 

KONKURS PUNE

Devolli Logistic Systems shpall konkurs per pesë (5) vende pune.

Titulli i Pozites:       PRAKTIKANT - Serviser (Aparateve te kafes espresso)

Lokacioni:                Peje

Data e hapjes:         05.10.2021 (08:30)

Data e mbylljes:     15.10.2021 (16:30)

  • Preferohet shkolla e mesme dhe diploma universitare ne elektro ose makineri,
  • Të ketë pervoje pune me servisim të paisjeve të ndryshme elektrike,
  • Të ketë aftësi të mira pune dhe fleksibilitet,
  • Të posedoje patent shoferin (B),
  • Të ketë njohuri të gjuhes angleze.

Devolli Logistics System eshte nje punedhenes i mundesive te barabarta!

Kandidatet e interesuar mund te aplikojne duke klikuar ne Butonin APLIKO:

Shikime 1023
Kategoria Të tjera
Skadon Ka skaduar!
Orari Intern
Lokacioni Pejë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC