Kralini Group

Agjent/e të Shitjes në terren (2)

	 	 
Kralini Group me seli në Suhadoll të Graqanicës hapë konkurs pune për poziten "Agjent/e të Shitjes në terren" ( dy vende)
 
Detyrat e agjentit të shitjes:
  • Prezentim dhe promocion i mallit tek klientët.
  • Mbikëqyrje e klientëve në rajonin përkateës.
  • Aftësi për të punuar nën presion.
  • Njeh mirë rrugët e Republikës së Kosovës
  • Mirëmban automjetin.
Kriteret:
  • Pantentë shoferi kategoria B.
  • Përvojë pune të paktën 1 vitë.
Dërgoni CV tuaj në: kralinbrand@gmail.com ose na kontaktoni në Viber / WhatsApp në: +383 45 212 171
Shikime 1893
Kategoria Shitje
Skadon 14 ditë
Orari Full Time
Lokacioni
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC