AMC Corporation

Supervisor (5), Promotere për Bare (15)

	 	 

AMC Corporation  shpall konkurs për plotësimin e vendeve të punës:

Supervisor (5 Pozita)
Promotere për Bare (15 Pozita)

(Pagesa ditore mbi mesataren e tregut)

Supervisor( Mbikqyrës tereni)

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Analizon,mbikëqyr dhe drejton grupin e tij drejtë targeteve të kompanisë (Shitjes dhe promocioneve).
 • Menaxhimi i promotereve gjatë aktivitetit të promocioneve.
 • Mban evidenca dhe përpilon raporte të ndryshme në lidhje me blerësit gjatë aktivitetit promocional.
 • Të informoj në mënyrë të vazhdueshme mbi zhvillimet dhe ecurinë e aktivitetit promocional.
 • Analizon prezencën e produkteve në treg (konkurrencën, çmimet, promocionet, marketingun etj)
 • Raportimi në baza ditore tek departamenti i marketingut dhe shitjes.  

Kualifikimet:

 • Përvojë 2 vjeçare si supervisor.
 • Kandidatët duhet të kene moshën mbi 20 vjeçare.
 • Të jetë person i shkathët, dhe i motivuar për punë.
 • Aftësi shumë të mira organizative dhe kordinuese.
 • Të ketë aftësi të shkelqyeshme komunikimi.
 • Të njoh mirë sektorin e Retail-it dhe HoReCa
 • Të këtë patent shofer të kategorisë B.

Promotere

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Promocione me orare të ndryshme në bazë të aktiviteteve në të gjitha qytetet e Kosovës.
 • Prezantimi e produktit gjatë informimit me konsumatore
 • Të informojë konsumatorët rreth fushatës së promocionit.
 • Pjesëmarrja në promovime të produkteve.

Kualifikimet

 • Kandidatët duhet të kene moshën mbi 20 vjeçare.
 • Përvoje punë ne fushën e promocionit apo shitjes është përparësi.
 • Se paku shkolla e mesme.
 • Të jetë e afte të punoj me mbikëqyrje te vazhdushme.
 • Komunikimi i mire me konsumatorë.
 • E afte të punoj në ekip dhe e pavarur.
 • Aftësi prezantimi

Kandidatët e interesuar të cilët aplikojnë për këto vende të punës, duhet që ti dërgojnë këto dokumente, përmes postës elektronike:

 • CV-në si dhe dëshmitë e përgatitjes shkollorë të mesme apo universitare;
 • Ne rast se nuk keni CV mund ta dergoni Emrin, Mbiemrin, Vendbanimi, Numri i telefonit dhe nje foto.

Email: promotion@amc-ks.com
Facebook
:  AMCCorporation
https://www.facebook.com/AMCcorporation1

Aplikimet e pa kompletuara nuk do të merren parasysh.

Konkursi mbetet i hapur deri më datën 06/11/2021, ora 16:00h.

Shikime 2689
Kategoria Marketing & PR
Skadon 14 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC