A&M Clothes

Asistente të Shitjes, Arkatar/e (Prizren, Mitrovicë)

	 	 

Kompania A&M Clothes -me kenaqesi rekruton staf te ri per hapjet e reja ne qytetin e Prizrenit dhe Mitrovices për:

Asistente të Shitjes
Arkatar/e  

Punonjës: Të rregullt

Orari i punës: I plotë

Vendi i punës: A&M Clothes- QT- Galeria Mall ( Prizren) , dhe Jack & Jones QT- MALL of Mitrovica

Afati për aplikim deri më 06.11.2021

Detyrat e Asistentit të Shitjes:

 • Mirëpret dhe shërben klientët,njofton klientet rreth ofertave dhe arritjeve të reja të artikujve, 
 • Përkujdeset për sektorin e caktuar,bënë organizimin vizuel të mallit,
 • Percjellë artikujt e shitur,evidenton mungesat e artikujve dhe i raporton tek Menaxheri i dyqanit.

Detyrat Arkatarit:

 • Mirëpret klientët,
 • Kryen të gjitha pagesat e konsumatorit,me para të gatshme dhe transaksione me kartela bankare,
 • Bënë barazimin ditor të arkës dhe dorëzimin e saj,
 • Plotëson raporte të ndryshme të shitjes,
 • Raporton tek Menaxheri i dyqanit dhe Departamenti i Financave në Administratë.

Kualifikimet

 • Arsimimi i mesem ose i lartë,
 • Shkathtësi të mira matematikore / numerike,
 • Shkathtësi të mira komunikuese,
 • Njohuri të mira të programëve kompjuterike dhe të gjuhës Angleze,
 • Njohuri mbi principet e shitjes dhe pëvoje pune paraprake.
 • Kontakt Reference.

MËNYRA E APLIKIMIT:

Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV, në email: hr@am-clothes.com

Ju lutem të vendoset në subject: Pozita dhe Qyteti 

Shikime 709
Kategoria Shitje
Skadon 14 ditë
Orari Full Time
Lokacioni
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC