Agrokor

Administratë – 2 vende pune

	 	 

“AgroKor” sh.p.k. Shkabaj,

Shpall konkurs për vende të reja pune:

Administratë – 2 vende pune

Orari i plotë.

Aplikacioni shkarkohet në formën elektronike, dhe së bashku me CV, dokumentet tjera si dhe foton dërgohen në email adresën:

burimenjerzore@agrokor-ks.com

Data e fundit per aplikim 06.11.2021

Kualifikimi për vendin e punës:

Diploma Bachelor në Ekonomi (e preferuar),

Përvoja e punës së paku 1 vit në administratë.

Përshkrimi i punës:

  • Përgjegjëse për kryerjen e detyrave të ndryshme administrative;
  • Koordinon dhe regjistron të hyrat, shpenzimet si dhe urdhëresat tjera në program;
  • Mirëmban, arkivon si dhe sistemon dokumentet;
  • Barazimi i stoqeve me kontabilitet;
  • Asistencë për dokumentacione financiare;
  • Sipas kërkesës së Mbikëqyrësit kryen edhe punë të tjera që ndërlidhen me vendin e punës;

Mënyra e Aplikimit:

Aplikoni duke klikuar ne Butonin "APLIKO"

Shikime 4086
Kategoria Administratë
Skadon 14 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC