Pro4 SHPK

Instalues i Sistemeve të Sigurisë (4)

	 	 

PRO 4 është kompani e specializuar në shitjen e sistemeve të sigurisë, shërbimet e instalimit dhe mirëmbajtjes, si dhe produkteve të tjera në sektorin e IT.

Instalues i Sistemeve të Sigurisë(4)

Detyra dhe Përgjegjësi: 

  • Instalimet në teren të sistemeve të sigurisë
  • Mirëmbajta dhe servisimi i sistemeve të sigurisë
  • Kujdesi ndaj klientëve

Kriteret për kandidate: 

  • Njohuri rreth sistemeve të sigurisë
  •  Njohuri në përdorimin e kompjuterit
  • Njohuri në rrjetat kompjuterike
  • Njohuri bazike të gjuhës angleze
  •  I aftë të punoj i vetëm apo në ekip
  • Të posedoj patent shoferi

Për të aplikuar ju lutem dërgoni CV-te dhe dokumente të tjera në adresën e-mail: info@pro4ks.com, apo në zyrat tona, Adresa: Tahir Zajmi, 64, Prishtinë. Në subjekt shkruani pozitën për cilën aplikoni.

Vetëm kandidatët e përzgjedhur në rrethin e ngushtë do të kontaktohen.

Shikime 888
Kategoria Sigurim
Skadon 12 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC