USAID Justice Activity

Sesion Informues për Mundësi Financimi (Alb / Srb)

	 	 

PROJEKTI I DREJTËSISË NË KOSOVË

Sesion informues për mundësi financimi

Projekti i USAID-it për Drejtësi fton të gjitha organizatat e shoqërisë civile që kanë përvojë dhe janë të interesuara t’i mbështesin përmirësimet cilësore në ofrimin e shërbimeve të drejtësisë e të cilat sjellin besim më të madh të publikut në sistemin e drejtësisë në Kosovës.

Luteni të na bashkoheni në një sesion informues që është planifikuar për datën 14 tetor 2021 në orën 10:30 në Hotel Opera, me organizatat e shoqërisë civile nga rajoni i Prishtinës.

Ky sesion do t'ju ndihmojë që të mësoni më shumë për mundësitë e financimit për periudhën 2021-2022 dhe të merrni informata shtesë për përgatitjen dhe dorëzimin e projekt-propozimeve.

Për të mësuar më shumë për Projektin e Drejtësisë, ju lutem klikoni këtu.

Pjesëmarrësit po ashtu inkurajohen që pyetjet e tyre t’ia dërgojnë paraprakisht në
info@justiceactivity-ks.org

Pyetjet mund të dorëzohen edhe gjatë sesionit dhe më pas.

Nëse jeni të interesuar të merrni pjesë në sesionin informues, ju lutemi të konfirmoni pjesëmarrjen tuaj në info@justiceactivity-ks.org

Pas konfirmimit të pjesëmarrjes ju bashkëlidhim edhe agjendën finale të sesionit.


PRAVOSUDNI PROJEKAT NA KOSOVU

Informativni skup o prilikama za finansiranje

USAID-ov Pravosudni projekat poziva sve organizacije civilnog društva na Kosovu sa iskustvom, na informativnu sesiju o dodeli grantova koji imaju za cilj unapređenje kvaliteta usluga u pravosuđu i većem poverenju javnosti u kosovski pravosudni sistem.

Pridružite nam se na informativnom skupu zakazanom za 14. oktobar 2021. god. u 10.30 u Hotel Opera, sa nevladinim organizacijama iz regiona Prištine.

Skup će vam pomoći da saznate više o prilikama za finansiranje za 2021-2022. god. i dodatne informacije o pripremi i podnošenju predloga projekata.

Opširnije o Pravosudnom projektu možete pročitati klikom na link.

Podstičemo učesnike da svoja pitanja unapred dostave putem email adrese:
info@justiceactivity-ks.org

Pitanja možete postaviti tokom i nakon skupa.

Takođe, putem iste mejl adrese možete potvrditi svoje učešće na informativnoj sesiji. Nakon vaše potvrde o učešću, dostavićemo vam dnevni red.

Shikime 1324
Kategoria Të tjera
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC