TREPHARM shpk

Përfaqësues mjekësor

	 	 

Trepharm është prodhues farmaceutik me përvojë shumëvjecare në industrinë farmaceutike. Në rrjedhën e rritjes së vazhdueshme të kompanisë po krijohen mundësi për pozita dhe punësime të reja, aktualisht jemi në kërkim të kandidateve që do të ushtrojn poziten si Përfaqesues Mjekësor.

Kandidatët të cilët përzgjedhin të aplikojn, duhet të kenë aftësi të shkëlqyeshme organizative, komunikuese dhe analitike të jenë të përshtatshëm të punojn në grup dhe si ekipë. Jemi në kërkim të kandidatëve entuziast të cilët pretendojn në zhvillim të karrieres personale dhe të një pune afatëgjate.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Prezentimin e produkteve tek Mjekët dhe Farmacitë
 • Planifikon dhe realizon vizitat tek klientët
 • Hulumton kliente të ri për zgjërimin e aktiviteteve
 • Bën analiza të produkteve dhe përcjellë shitjen e produkteve përkatese në baza të rregullta
 • Identifikon nevojat dhe kërkesat e klientëve të terenit përkatës
 • Mban prezentime të produkteve në grupe të vogla
 • Të jetë në gjendje gadishmerie të punoj në mënyre të pavarur dhe në grup Si dhe detyra të tjera të dhëna nga Menaxheri përgjegjës

Kushtet:

 • Të ketë diplomë universitare në Mjekesi, Farmaci ose Drejtime Relevante Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese dhe negociuese Të jetë në gjendje të punoj në grup
 • Të ketë aftesi të identifikoj dhe të përshtatet saktë me kërkesat e terenit përkates
 • Të jetë i aftë të punoj nën presion të punës
 • Të ketë eksperience pune minimumi 3 vite
 • Të ketë njohuri të gjuhës angleze
 • Të njoh dhe të zotoj shumë mirë programet kompjuterike si Excel, Power Point, Pivot, Internet.
 • Të ketë patentë shoferi të kategorisë B

Trepharm ofron kushte konkurruese në treg, ambient profesional të punës dhe zhvillim të vazhdueshëm personal.

Ju inkurajojmë të aplikoni në pozitën e lartëcekur.

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar, të aplikojnë duke dërguar CV-të e tyre përmes postës elektronik;

contact@trepharm.com, konkursi mbetet i hapur deri me datën 16 tetor 2021.

Shikime 1986
Kategoria Shëndetësi
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC