Rexha sh.p.k.

Kontabilist/e

	 	 
Pozita: KONTABILISTE  
Vendi: fsh. Barileve, Prishtine
Firma e ndertimtarise "REXHA" SHPK, adresa ne fshatin Barileve - Prishtine, shpall konkurs  urgjent per:

KONTABILISTE 

Kandidatja duhet te plotesoje keto kushte :
 • Te jete e diplomuar ne Fakultetin Ekonomik ,
 • Pervoje pune ne kontabilitet dhe financa per se paku dy vite ,
 • Njohje  e mire e legjislacionit ne fushen e tatimeve,
 • Njohuri ne programe per kontabilitet, e preferushme EXPERT
 • Njohje e MS Office veqanerisht e Excel ,
 • Zotesi analitike ,
 • Shkathtesi ne komunikim me pale ,
 • Njohja e gjuhes angleze eshte perparesi 
Pergjegjesite e punes : 
 • Regjistrimi i faturave te shitjes, blerjes, shpenzimeve etj ,
 • Mirembajtja e evidences se punetoreve,
 • Regjistrimin dhe mbajtjen e te dhenave ne librin e blerjes dhe shitjes, 
 • Pergaditja e librave per deklarim  ,
 • Pegaditja e pasqyrave financiare, bilanci i gjendjes
 • Harmonizimi i llogarive bankare,
 • Barazimi me furnitor dhe klient,
 • Pergaditja e raporteve bankare , 
 • Si dhe cdo detyre tjeter e caktuar nga menaxhmenti ne lidhje me financat ...
Tel: 045504323
 
E-mail: rexhashpk18@gmail.com
Shikime 2688
Kategoria Kontabilitet
Skadon Skadon: SOT
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC