OCM International

Sigurim Fizik (3)

	 	 

Kompania OCM INT  L.L.C për nevojat e veta në Qendrën Tregtare Avenue-Shopping Center në Veterrnik-Prishtinë

Sigurim Fizik (3) 

Detyrat dhe përgjegjësit e vendit të punës :

 • Është përgjegjës për sigurinë dhe monitorimin e vazhdueshëm të hapësirave të Qendrës tregtare;
 • Raporton për parregullsitë gjatë orarit te punës;
 • Identifikon rreziqet e mundshme të sigurisë dhe reagoni në përputhje me rrethanat;
 • Përkujdeset qe brenda punishtes të mos hyjnë persona te paautorizuar.
 • Si dhe detyra të tjera të ndërlidhura me natyrën e punës.

Kushtet për aplikim:

 • Së paku shkolla e mesme;
 • Të ketë përvojë pune;
 • Te ketë gatishmëri për te punuar me ndërrime ;
 • Mos te kenë qenë i dënuar apo ndjekur penalisht;
 • Të jetë në gjendje të mirë fizike dhe shëndetësore;
 • Trajnimet ,Certifikatat, licencat në fushën e sigurisë konsiderohen përparësi.

Të gjithë të interesuarit mund te plotësojnë linkun direkt për aplikim  https://forms.gle/dBZ2NtTaJTAE3Na28  apo te dërgojnë një CV ne e-mail adresën hr@oxa-group.com

Afati mbetet i hapur deri me 20 Tetor 2021

Shikime 761
Kategoria Sigurim
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC