Ujë Dea

Inxhinier Elektrik - Elektronik (3)

	 	 
Uje Dea shpall konkurs pune per:

Inxhinier Elektrik - Elektronik (3)
 
Vendi: Gjilan
 
Uje Dea është anëtare e grupit të njohur botëror KHS nga GJERMANIA. Lidere në Republikën e Kosovës në importin, shitjen dhe prodhimin e ujit te ambalazhuar.
 
Detyrat e punës:
  • Mirëmbajtja dhe riparimi i pjesëve elektrike dhe elektronike të makinave ne prodhim;
  • Diagnostifikim specifik i makinave;
  • Servisim i makinave;
  • Leximi i dokumenteve teknike.
Kualifikimi i nevojshëm:
  •  Kualifikimi Universitar / Inxhinier i diplomuar;
  •  Aftësi të shkëlqyera për të punuar në ekip;
  •  Vetë-iniciativë dhe ndjenjën e përgjegjësisë;
  •  Njohuri mesatare të gjuhes angleze.
ADEA GROUP ju ofron:
Siguri të një koncerni botëror, atmosferë të këndshme pune, mundësi zhvillimi dhe përparimi në karrierë, mundësi trajnimi dhe edukimi të vazhdueshëm.
 
Të gjithë të interesuarit, luten të dërgojnë Autobiografinë (CV) e tyre me dokumente përcjellëse në info@ujidea.com më së largu deri më 04.11.2021
 
Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen
Shikime 1463
Kategoria Mekanikë
Skadon 12 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Gjilan
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC