REX Automobile

Pranim dhe Këshillim i Klientëve (2)

	 	 

Me një përvojë 25 vjeçare në Kosovë dhe Gjermani, REX Automobile është ndër autoserviset më të suksesshme në jugun e Kosovës. Si përfaqësues gjeneral për Bosch Car Service ne ofrojmë këshillim, riparim dhe mirëmbajtje të automjeteve evropiane.

Ke dëshirë të ofrosh cilësi në një kompani të suksesshme dhe në rritje, atëherë apliko për pozitat:

Pranim dhe këshillim i klientëve (2)

Detyrat e juaja 

  • Ju jeni kontakti i parë për klientët tanë,
  • Pranimi dhe këshillimi  klientëve është fokusi juaj,
  • Ju ofertoni dhe shitni produktet dhe shërbimet tona,
  • Ju mbështetni servisin tanë në detyrat organizative.

Profili juaj

  • Shkathtësi në komunikim, këshillim dhe shitje,
  • Sjellje të sigurte dhe miqësore me klientë,
  • Cilësia e shkëlqyeshme e shërbimit dhe kënaqësia e klientit janë udhëzimet për punën tuaj të përditshme,
  • Përparësi Edukim në fushën Ekonomisë, Administrim Biznesi, Menaxhment... ose te teknikës ( mekatronik / automekanike / inxhinieri mekanike/elektrike).

Ju lutem dërgoni aplikimin dhe referencat tek e-mail: karriera@rex-automobile.com

Ose direkt ne zyrat tona: REX Automobile, Korishë, Prizren
Data e fundit për aplikim: 20.10.2021

Shikime 1463
Kategoria Shitje
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prizren
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC