Segment

Shitës për Pjesë Rezervë (2)

	 	 

Segment Kosova shpk është distributor i autorizuar për shitje të makinerive dhe servisimin e tyre për brendet: Atlas Copco, Epiroc, CIFA, Dynapac dhe Danfoss. Ne jemi një ekip i përbërë kryesisht me mosha të reja , profesional, pasionant, social, miqësor, kurioz, modest, të zellshem, me vetëbesim të lartë, të orientuar në rezultate dhe zhvillim personal. Nëse ju mendoni qe i posedoni disa nga këto vlera apo ambicie, ne ju inkurajojmë të aplikoni në konkursin e hapur me poshtë:    

KONKURS PËR PUNËSIM

Shitës për pjesë rezervë (2)

Detyrat:

 • Të shesë dhe të promovoje pjesët rezervë,
 • Të shërbeje dhe të këshillojë klientët,
 • Të trajtojë dhe të përmbushë kërkesat e klientëve,
 • Të faturojë mallin e shitur,
 • Të analizojë skemat e makinerive dhe të identifikojë shifrat përkatëse të pjesëve rezervë,
 • Të përgatisë ofertat për kërkesat e klientëve,
 • Të prezantoje dhe të negociojë ofertat me klientët,
 • Të asistojë në përgaditjen e listave të porosisë.

Njohuritë dhe aftësitë:

 • Aftësi të mira komerciale, promovuese dhe komunikuese,
 • Aftësi të mira teknike mbi makineritë e rënda dhe pjesët e tyre,
 • Kërkohet të paktën një vitë përvojë në shitje të pjesëve rezervë për makineri apo paisje teknike,
 • Kandidatët me shkollim, trajnim dhe përvoje në makineri të rënda kanë përparësi,
 • Të njohë mesatarisht gjuhen Angleze (në të folur dhe në të shkruar),
 • Aftësi kompjuterike të Microsoft Office (Excel, Word , Teams dhe Outlook).

Kandidatit të pranuar ju ofrohet kontratë pune, sigurim shëndetësor (240 EUR ne vit) dhe trajnime të vazhdueshme në punë.

Të gjithë kandidatët e intersuar duhet t´i dorezojnë CV-të e tyre në e-mailin: hr@segment-rks.com duke specifikuar qartësisht poziten për të cilen aplikoni.

Afati fundit për aplikimit është 03 Nentor 2021.

Vetëm kandidatët në listen e ngushtë do të kontaktohen për intervistë.  

Shikime 1068
Kategoria Shitje
Skadon 11 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC