I&M Call

Agjent/e të Thirrjes në Gjuhën Gjermane (40)

	 	 

KONKURS PUNE

A jeni të entuziazmuar për të punuar në një mjedis sfidues me ritme të shpejta? A ju pëlqen të krijoni marrëdhënie kontaktuese profesionale me klientët? Nëse po, ju ftojmë të bëheni pjesë e kompanisë tonë.

I&M CALL SH.P.K shpall konkurs pune për:

Agjent/e të Thirrjes në Gjuhën Gjermane (40)    

Na kontaktoni përmes postës elektronike (email) im.call2021@gmail.com ose përmes numrit të telefonit
+383 49 696 786.

Afati i fundit per aplikim: 31.10.2021

Na vizitoni në zyrat tona çdo ditë nga e hëna në të premte nga ora 09:00 deri 17:00 me lokacion rr. Nazim Gafurri 389, Prishtinë ose thjesht duke kerkuar ne google, I&M CALL.

Aplikantët nevojitet të plotësojnë këto kushte:

 • Preferohen aftësi të shkëlqyera të shërbimit ndaj klientit dhe përvojë e mëparshme në shitje.
 • Komunikime verbale entuziaste, miqësore dhe profesionale.
 • Të jetë i aftë me internetin, futjen e të dhënave dhe aftësinë për të lëvizur me shpejtësi midis programeve që ne përdorim.
 • Shumë i besueshëm dhe i përpiktë.
 • Aftësia për të perceptuar dhe interpretuar një situatë dhe për të vepruar mbi të në një mënyrë të përshtatshme, të organizuar, të saktë dhe të orientuar drejt detajeve.
 • Njohuri të gjuhëve përkatëse të nivelit B1 e sipër.
 • Të jenë të aftë për punë ekipore dhe individuale.

Ne ju ofrojmë:

 • Trajnim profesional intenziv në kohëzgjatje prej 2 javësh me pagesë lidhur me punën që do të kryeni.
 • Trajnim dhe avancim edhe pas kryerjes së trajnimit intenziv.
 • Kushte dhe ambient pune të mrekullueshëm, të përshtatura sipas kërkesave të të punësuarit me përputhje me standardet e përcaktuara me ligj.
 • Pagesë e rregullt në bazë të kontratës së punës.
 • Avancim në bazë të rezultatit në punë.
Shikime 2502
Kategoria Telekomunikim
Skadon 8 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC