IP-Kos

Kryepunëtor i pikës shitse- (Arllat, Komuna Drenas)

	 	 

 K O N K U R S

Lokacioni: Arllat Komuna Drenas

Titulli i pozitës: 

  • Kryepunëtor i pikës shitse;

Përshkrimi i pozitës për Kryepunëtor:

  • Do të jetë përgjegjës për planifikimin, organizimin, drejtimin dhe kontrollin e pikës shitëse të karburanteve, marketit të mallrave dhe shërbimeve që ofrohen në pikën shitëse
  • Pritet të promovoj biznesin dhe produktet e IP-KOS sh.p.k.

 Kualifikimet dhe kriteret e nevojshme

  • Të ketë të përfunduar shkollimin e mesëm;
  • Posedimi i patent shoferit kategoria B.
  • Një vit përvojë në punë të njëjta apo të ngjashme;

Të gjithë të interesuarit për pozitat e cekura më larte mundë të aplikojnë duke plotësuar formularin për aplikim i cili gjendet në linkun e më poshtëm:https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdIpikClPadBxG8uXucv9QRKZEeVHRbg43o0LT4hnGbpFWQow/viewform

Konkursi është i hapur  deri më dt. 31-10-2021

Shikime 554
Kategoria Shitje
Skadon 8 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Drenas
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC