Hajde Food Delivery

Delivery (10)

	 	 

HAJDE, aplikacioni më i ri për blerjen e produkteve ushqimore online në tregun e Kosovës shpall konkurs për 10 pozita pune:

Delivery Guy

Përgjegjësitë dhe detyrat e punes:

 • Shërben klientin në mënyrë efikase,profesionale dhe të shpejtë duke blerë dhe shpërndarë porositë në shtëpitë dhe bizneset e tyre,me një qasje sinqertë dhe pozitive.
 • Kontrolli I cilësisë dhe afatit të produktit para dorëzimit te klienti.
 • Përdorimi i telefonit për të komunikuar me klientët në lidhje me porositë e tyre
 • Përgjegjës për mirëmbajtjen e veturës në mënyrë të pastër dhe në gjendje të rregullt,në mënyrë që të pasqyroj kualitetin e shërbimeve brenda standardeve.
 • Rroga bazë është 400 € plus bonus per secilën porosi që e dërgon është 0.50.

Kërkesat:

 • Preferohet të ketë të paktën 1 vit përvojë pune paraprake në pozicione të ngjajshme
 • Duhet të njohë mirë regjionin e Prishtinës për shpërndarjen e porosive.
 • Duhet të ketë aftësi të mira të vozitjes së veturës.
 • Të ketë njohuri bazike për llogaritje, faturim, njohje të paisjeve digjitale për faturim
 • Të ketë mirësjellje dhe etikë pune
 • Të posedojë patent shofer valid të kategorisë B.

Te interesuarit te dergojne nje C.V. te shoqeruar me nje fotografi te koheve te fundit ne adresen e e mailit: barlet.bajra@hajde.market ose ne viber ne nr +383 48 132 132

Afati i fundit per aplikim: 31.10.2021

Shikime 1242
Kategoria Transport
Skadon 5 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC