Solution25

Content Writer

	 	 

Kompania Solution25 me seli në Prishtinë është në kërkim të personave entuziast dhe kreativ për plotësimin e pozitës:

CONTENT WRITER

Solution 25 është kompani e cila fokusin e saj e ka tek ndërtimi i dyqaneve online, uebfaqeve dhe webapps.

Detyrat dhe përgjegjësitë e pozitës:

 • Shkrimi i artikujve në gjuhën shqipe dhe gjuhën angleze në mënyrë informative dhe kreative për klientët tanë;
 • Hulumtimi i temave të lidhura me industri të ndryshme,që promovojnë produkte dhe shërbime;
 • Koordinimi me ekipin e marketingut dhe dizajnit për krijimin dhe korigjimin e përmbajtjeve të tekstit si dhe për t’i ilustruar artikujt e ndryshëm;
 • Si dhe punë të tjera që lidhen me natyrën e punës.

Kualifikimi dhe përvoja:

 • Njohja e shkëlqyeshme e gjuhës shqipe dhe angleze, në të folur dhe në të shkruar;
 • Të ketë njohuri dhe përvojë në shkrim të përmbajtjeve;
 • Aftësi analitike dhe kërkimore;
 • Të ketë aftësi në përdorimin e programeve MS Office;
 • Fleksibilitet dhe përshtatje të trendeve sociale.

Çfarë ofrojmë ne?

 • Trajnime në engine optimized content writing;
 • Ekip kreativ;
 • Hapësirë moderne pune në qendër të Prishtinës.

Si të aplikoni?

Personat e interesuar mund të dërgojnë CV-të e tyre në adresën elektronike: career@solution25.com me titull në subject Content Writer

Afati i fundit për aplikim 16.10.2021

Shikime 2410
Kategoria Administratë
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC