Elnor Furniture

Menaxher/e prodhimi në repartin e kuzhinave

	 	 

ELNOR Furniture, kompani vendore me pervojë shumëvjeçare në industrinë e mobilerisë, shumë-llojshmeri të produkteve me stil unik dhe cilësor, ju fton të aplikoni për pozitën e caktuar më posht.

Menaxher prodhimi në repartin e kuzhinave.

Kualifikimet:

 • Të ketë Diplome Universitare – preferohet e fakultetit te Arkitekturës, Makinerisë dhe Ndërtimtarisë.
 • Të ketë përvoje pune në menaxhim.
 • Aftësi në organizimin dhe menaxhimin e punëve.
 • Aftësi në vendimarrje dhe punë ekipore.

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Të jetë përgjegjës për menaxhimin e prodhimit (në repartin e kuzhinave), në të gjitha etapat deri të dergimi ose liferimi i porosisë.
 • Bën monitorimin e të gjitha proceseve në këtë repart.
 • Identifikon probleme dhe ofron mundesi të zgjedhjës.
 • Raporton në baza javore mbi ecurine e proceseve.

Çfarë ju ofrohet:

 • Paga fillestare – 600€ - dhe sipas marrëveshjës.
 • Sigurimi në vendin e punës.
 • Një vend pune i sigurtë në një kompani që vepron në tregun vendor dhe export, me plane të mëtejme zgjerimi në treg.
 • Një atmosferë pune e hapur dhe miqësore, më një ekip të motivuar dhe dinamik.
 • Të gjithë aplikuesit duhet të kenë konsideratë për një kontratë afatgjate. (3 – 5 vjeçare).

Të gjithë të interesuarit të dërgojnë aplikacionin për punësim përmes email-it: info@elnor.eu apo të kontaktojn në numrin e telefonit: +383 44 847 267.

Po ashtu mund të paraqiteni pranë zyreve tona të cilat gjenden në magjistralen Prishtinë – Ferizaj, zona industrial km 8, afër rrethit të ish QMI-së.

Shikime 2337
Kategoria Menaxhment
Skadon 7 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC