TOKA

Asistent/e për komunikim dhe projekte

Shpërndaje
	 	 

PËRSHKRIMI I ORGANIZATËS

Misioni i TOKAs është të ndikoj në zhvillimin e shoqërisë kosovare duke investuar në rini. TOKA ofron programe të edukimit jo-formal, përmes së cilave të rinjtë pjesëmarrës zhvillojnë shkathtësi të ndryshme dhe kontribuojnë në komunitet. Për më shumë informata vizitoni web-faqen tonë: toka-ks.org.

POZITA E PUNËS

 • Asistent/e për komunikim dhe projekte

DETYRAT

 • Krijon dhe editon postime për Facebook, Instragram dhe Web (përfshirë shkrimin tekstual, bërjen e fotografive dhe inçizimin e live videos);
 • Mirëmban databaza të dhënave në baza mujore;
 • Kryen detyra administrative dhe logjistike, duke përfshirë komunikim të shpeshtë me telefon dhe e-mail;
 • Kontakton në mënyrë proaktive me përfaqësues të mediave tradicionale (TV, radio, portale) për t'i promovuar programet e TOKAs;
 • Bën hulumtime në internet dhe terren;
 • Detyra të tjera sipas nevojës;

KUALIFIKIMET

 • Të jetë përdorues/e dhe njohës/e i/e mirë i/e mediave sociale (sikur Facebook dhe Instagram);
 • Aftësi të shkëlqyeshme komunikimi në të folur dhe shkruar në gjuhën shqipe si dhe angleze;
 • Aftësi të shkëlqyeshme logjistike/administrative dhe planifikimi, përfshirë aftësinë e asistimit të disa projekteve në të njëjtën kohë;
 • Aftësi për të punuar nën presion dhe në afate të shkurta kohore dhe i/e adaptueshëm/me në ndryshimin e prioriteteve;
 • Bashkëpunues/e me një qëndrim pozitiv, entuziazëm, profesionalizëm dhe etikë të lartë pune;
 • Njohuri të mira kompjuterike, sidomos në programet e Microsoft Office (sikur word dhe excel);
 • Përvojë paraprake me Photoshop, Adobe Premiere dhe CMS konsiderohet si përparësi;

Kjo pozitë është e përshtatshme për dikë që është kreativ/e me interesim të madh në komunikim masiv. Poashtu, për dikë që i pëlqen dinamika e shpejtë e punës, që mëson shpejtë dhe i përgjigjet pozitivisht sfidave të llojllojshme gjatë realizimit të projekteve. Njohja e mirë e gjuhës angleze është me shumë rëndësi.

Qëllimi ynë është që t’ia ofrojmë këtë pozitë kandidatit/es i/e cili/a tregon potencial që të avancohet brenda organizatës.

INFORMATA ME RËNDËSI

 1. Kandidatët e interesuar duhet të aplikojnë duke dërguar CV-në dhe letrën e motivimit në email adresën pune@toka-ks.org me titull të emailit (subject line) “Aplikim për asistent/e të komunikimit dhe projekteve”.
 2. Afati i fundit për aplikim është data 9 shkurt, 2019.
 3. Do të kontaktohen vetëm aplikantët të cilët do të përzgjedhen për listën e ngushtë të intervistimeve.

Dita e intervistës do të jetë me 12 shkurt (e marte), ju lusim rezervoni këtë datë për intervistim.

 

TAGS: TOKA, KosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 1473
Kategoria Administratë
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC