Bimer Group

Agjent/e Tregtar/e (2)

	 	 

Firma: Bimer Group SHPK

Lokacioni: FusheKosove, Prishtinë

Email: bimergroup1@gmail.com

Pozita:

Agjent/e Tregtar/e

Numri i Pozitave: 2

Kohëzgjatja e konkursit: 30.09.2021 - 15.10.2021

Dokumentacioni i nevojshëm

 • Të ketë diploma të shkollës së mesme-e domosdoshme
 • Patent Shoferi dhe përvoja në ngasjen e veturës–e domosdoshme
 • Duhet të ketë njohurit bazike të Microsoft Office dhe Internet
 • Njohja e gjuhës Angleze dhe Serbe është përparsi
 • Përsonat me përvoj pune në lami të ngjajshme do të kenë përparsi,(deshmit e punsimit)
 • Duhet të ketë aftësi komunikuese
 • Të jetë i-e afërt me koleget dhe klientet

Detyrat e punës

 • Të realizoj prezentimin dhe shitjen e produkteve kozmetike dhe higjenike në përpikat e shitjes sipas planit të shitjes
 • Të jetë në gjendje të punojë në mënyrë të pavarur dhe grupore.
 • Të jetë në gjendje të zhvillojë dhe mirëmbajë strategjitë e shitjes në mënyrë produktive .
 • Të jetë i-e afte për dhënien e ideve dhe planeve që mund të ndikojn për rritjen e shitjeve.
 • Të jetë në gjendje të menaxhojë shitjet dhe të shkruaj raporte për gjendjen e tregut në terenin e tije-saj.
 • Të vlerësojë hulumtimet e klientëve, rrethanat e tregut, të dhënat e konkurrencës dhe implementimin e planit të marketingut me ndryshime ashtu siç është e nevojshme.
 • Të punojë ngushtë dhe të bashkpunojë me menaxhmentin e kompanisë dhe ti mbajë ata të informuar me çdo gjë lidhur me progresin & shitjen.

Të interesuarit të dërgojnë CV në bimergroup@hotmail.com

Shikime 1707
Kategoria Shitje
Skadon 7 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Fushë Kosovë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC