Beriflapp

Career Start-Software and System Engineer (6), Full-Stack Software Engineer (4), Software Quality Assurance (QA) Engineer (2)

	 	 

Beriflapp Career Start Program (12 pozita)

Në kompaninë Beriflapp, ofrojmë 12 pozita në tri Career Start Programs:

 

  • Career Start Program është zhvilluar dhe do të mbahet nga inxhinier zviceran dhe inxhinierët senior të kompanisë Beriflapp.
  • Ҫertifikim të notuar dhe kontratë pune në Beriflapp për ata që janë të suksesshëm në program.
  • Programi është paraparë për student/-ët të shkencave kompjuterike (të vitit të fundit, por edhe për të sapodiplomuarit). Studentët me nota të mira apo që kanë përvojë, do të kenë përparësi.
  • Aftësi shumë të mira të komunikimit në gjuhën angleze.
  • Pjesëmarrësit do të paguhen gjatë vijimit të trajnimit.

Personat e interesuar mund t’i dërgojnë CV-në dhe dokumentet përcjellëse (si projektet, certifikata e notave, etj) të tyre në email adresën: jobs@beriflapp.com apo përmes formularit në web.

Afati i fundit për aplikim: 18.10.2021

Shikime 3015
Kategoria Informatikë
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC